Home
Over St. Paulus
Agenda
Nieuws
Media
Gastenboek
Leden
Links
volg ons op:
deel pagina:
sponsoren
Bezoekers: 120663

Jubileumconcert 85 jaar St. Paulus, foto's 7 dec

Foto's van ons jubileumconcert vindt u hier

Jubileumconcert 85 jaar St. Paulus 1 nov

In 2019 bestaat fluit- en tambourcorps St. Paulus 85 jaar.

Om dit bijzondere jubileum te vieren, wordt een concert gegeven in samenwerking met fluit- en tamboerkorps Excelsior Montfort en Spielmannszug Edelweiss Havert.

 

Op zaterdag 7 december ben je daarom van harte welkom om het jubileum samen met ons te vieren. Klik hier voor de uitnodiging van het jubileumconcert.

Rabobank Clubactie 30 sep

Als klant van Rabobank kan je vanaf nu weer stemmen op fluit- en tambourcorps St. Paulus tijdens de clubkas actie. Mogen wij rekenen op jouw stem om onze clubkas aan te vullen? Dankjewel!

 

Koninklijke onderscheiding voor Huub Minten 24 sep

Afgelopen zaterdag, 21 september, hebben wij een serenade gebracht aan Huub Minten tijdens het feestweekend van het 60-jarig jubileum van Scouting Pius XII. Huub Minten heeft namelijk een Koninklijke onderscheiding in ontvangst mogen nemen van burgemeester Raymond Vlecken.

Deze Koninklijke onderscheiding heeft Huub te danken aan al zijn vrijwilligerswerk bij verschillende verenigingen en stichtingen. Zo ondersteunt Huub al bijna 25 jaar geheel belangeloos onze vereniging. Huub verzorgt onder andere het transport van de instrumenten en de inwendige mens bij optredens en stelt hij al jaren ruimten ter beschikking voor verschillende verenigingsactiviteiten.

 

Afbeelding: Scouting Pius XII

 

Klik hier voor het online artikel van De Limburger.

Streetparade 7 jul

Vandaag, 7 juli, hebben wij in het drukbezochte centrum van Gemeente Kerkrade deelgenomen aan de streetparade van BLOW by WMC Kerkrade.

Een fantastische optocht met geweldig publiek!

 

Klik hier voor het Facebook filmpje van de streetparade!

NK Solisten te Heel: uitslag 23 jun

Gisteren, 22 juni, hebben onze leden Bjarne Logister en Denise Linders deelgenomen aan het Nederlands Kampioenschap solisten te Heel.

De solisten hebben het weer geweldig gedaan!

 

Hierbij de mooie resultaten die zijn behaald:

 

Naam Divisie Instrument Punten Titel
Bjarne Logister 2e divisie Kleine Trom 88 punten Nederlands Kampioen
Denise Linders 1e divisie Dwarsfluit 90 punten Nederlands Kampioen

 

Namens St. Paulus aan alle solisten alsmede de opleiders Sandra de Jong en Ferry Logister, VAN HARTE GEFELICITEERD met deze prachtige resultaten.

Communiemis BS de Schatgraver 30 mei

Vanmorgen, 30 mei, hebben wij de kinderen van basisschool de Schatgraver muzikaal begeleid naar de kerk en communiemis muzikaal opgeluisterd.

 

Alle communicanten en ouders, van harte proficiat met de eerste heilige communie!

 

Voor meer foto's van de communiemis kan je hier klikken.

Klinkend Perspectief 2019 18 mei

Afgelopen maandag, 13 mei, heeft St. Paulus een leuk concert gegeven met de kinderen van groep 5 van basisschool De Schatgraver. Een bomvolle zaal en hele leuke reacties!

 

Klik hier voor het Facebook filmpje van het concert!

Koninklijke onderscheiding Gerrit 26 apr

Gerrit van Voorst heeft zo juist een welverdiende koninklijke onderscheiding gekregen voor zijn inzet in onze vereniging. Al jaren is Gerrit een echte duizendpoot bij st. Paulus. Als penningmeester, barman, klusjesman, vaandeldrager en nog veel meer zet hij zich altijd voor ons in!

 

Proficiat Gerrit!

Muzikant van het jaar 21 mrt

Afgelopen jaar was onze grootste uitdaging de verbouwing van de kerk op de Lichtenberg naar cultuurhuis Landgraaf samen met Fanfare Eendracht Nieuwenhagerheide. De verbouwing is tot stand gekomen met de hulp van h??l v??l vrijwilligers. Vrijwilligers die wij allemaal enorm willen bedanken. Maar tijdens onze jaarvergadering hebben we een van deze vrijwilligers extra in het zonnetje gezet. Paul Ledoux is uitgeroepen tot onze muzikant van het jaar. Als dank voor al die uren vrijwilligerswerk die zo?n grote bijdrage hebben geleverd aan cultuurhuis Landgraaf.

 

Klasse Paul! Ontzettend bedankt!

LK Solisten te Melick: uitslag 17 mrt

Vandaag, 17 maart, hebben onze leden Bjarne Logister en Denise Linders deelgenomen aan het Limburgs Kampioenschap solisten te Melick.

De solisten hebben het weer geweldig gedaan!

 

Hierbij de mooie resultaten die zijn behaald:

 

Naam Divisie Instrument Punten Titel
Bjarne Logister 2e divisie Kleine Trom 88 punten 2e plaats
Denise Linders 1e divisie Dwarsfluit 91 punten Limburgs Kampioen

 

Alle solisten die 85 punten of meer hebben behaald, mogen deelnemen aan het Nederlandskampioenschap.

 

Namens St. Paulus aan alle solisten alsmede de opleiders Sandra de Jong en Ferry Logister, VAN HARTE GEFELICITEERD met deze prachtige resultaten.

Carnaval 2019 5 mrt

We hebben 3 fantastische dagen achter de rug!

En niet te vergeten, geluk gehad met het weer.

 

Tot volgend jaar!!

 

Klik hier en hier voor de Facebook filmpjes van de optochten!

Solistenconcours te Schimmert: uitslag 28 jan

Afgelopen zondag, 27 januari, namen 3 leden van St. Paulus deel aan het solistenconcours in Schimmert.

Hierbij de mooie resultaten die werden behaald:

 

Naam Divisie Instrument Punten
Julian van Voorst Jeugd divisie Kleine Trom 80 punten
Bjarne Logister 2e divisie Kleine Trom 86 punten
Denise Linders 1e divisie Dwarsfluit 88 punten

 

Alle solisten die 85 punten of meer hebben behaald, mogen deelnemen aan het Limburgskampioenschap op 17 maart in Melick.

 

Namens St. Paulus aan alle solisten alsmede de opleiders Sandra de Jong en Ferry Logister, VAN HARTE GEFELICITEERD met deze prachtige resultaten.

Openingsconcert Cultuurhuis Landgraaf 14 jan

Wat zijn we trots! Gisteravond hebben we onder grote belangstelling het Cultuurhuis Landgraaf geopend samen met Fanfare Eendracht Nieuwenhagerheide.

 

Met dank aan alle vrijwilligers staat er een prachtig podium en een geweldige repetitieruimte in Landgraaf dat wij ons nieuwe thuis mogen noemen.

 

Welkom in Cultuurhuis Landgraaf!

 

Foto?s: ? Omroep Landgraaf

Persbericht: Nieuwe dirigent Fluit- en Tambourcorps St. Paulus 13 jan

Op zaterdag 5 januari ?19 is Dominique Rohenkohl officieel ge?nstalleerd als nieuwe dirigent van Fluit- en Tambourcorps St. Paulus. Met Dominique krijgt St. Paulus een dirigent met tien jaar ervaring met meerdere corpsen in de fluit- en tambourwereld. Samen gaan we een muzikaal jaar tegemoet.

 

De eerste repetitie in het nieuwe jaar werd gehouden op de nieuwe locatie, het Cultuurhuis Landgraaf. De voormalige heilige familiekerk in de wijk de Lichtenberg is verbouwd en gaat dienen als onze repetitieruimte en concertzaal.

 

Op 12 januari heeft het openingsconcert samen met Fanfare Eendracht Nieuwenhagerheide plaatsgevonden. Aan het einde van het jaar zullen wij in het Cultuurhuis Landgraaf een theaterproductie opvoeren. Met dank aan het Prins Bernhard Cultuurfonds hebben wij een basfluit en een altfluit kunnen kopen om deze concerten extra bijzonder te kunnen maken.

Officiële benoeming nieuwe dirigent 5 jan

Tijdens onze eerste repetitie in het nieuwe jaar is Dominique officieel benoemd als onze nieuwe dirigent. Samen gaan we een muzikaal nieuw jaar tegemoet, te beginnen met het openingsconcert op onze nieuwe locatie ?Cultuurhuis Landgraaf? aanstaande zaterdag.

Wij wensen iedereen een muzikaal 2019!

 

Privacyverklaring St. Paulus 1 jan

Klik hier voor onze privacyverklaring.

Nieuws uit het jaar 2018 1 jan

Voor nieuws uit het jaar 2018 en eerder van St. Paulus kunt u hier klikken.

Nieuws uit het jaar 2017 1 jan 18

Voor nieuws uit het jaar 2017 en eerder van St. Paulus kunt u hier klikken.

Nieuws uit het jaar 2016 1 jan 17

Voor nieuws uit het jaar 2016 en eerder van St. Paulus kunt u hier klikken.

Wie is St. Paulus?

Het Schaesbergse Fluit- en Tambourcorps St. Paulus is een energieke vereniging en speelt met circa 55 muzikanten in de eredivisie. Dankzij de inzet van alle leden heeft zij al diverse malen de Nederlandse kampioenstitel weten te bemachtigen.

Elke zaterdagavond tussen 18:00 en 20:00 uur wordt in het cultuurhuis (Veldstraat 23, 6371 AW) te Landgraaf gerepeteerd. U bent van harte welkom om hierbij te komen kijken en luisteren.

Lees meer

Hocus Pocus Paulus 17 nov 13